De bio ethanol haard voor buiten | Designers Hotspot

De bio ethanol haard voor buiten

Bij Designers Hotspot draait alles om het creëren van een luxe en gezellige sfeer, zowel binnen als buiten. Ontdek de perfecte toevoeging aan je buitenruimte met onze collectie bio ethanol haarden voor buiten. Met hun duurzame ontwerp en verfijnde esthetiek brengen deze haarden warmte en stijl naar je terras, balkon of tuin. Laat je inspireren door de mogelijkheden en geniet van het buitenleven met een vleugje elegantie en comfort.

ONTDEK DE VOORDELEN

Voordelen van een bio ethanol haard buiten

Bio ethanol haarden voor buiten bieden een scala aan voordelen die ze tot een populaire keuze maken voor het creëren van een warme en gezellige sfeer in buitenruimtes. Bio-ethanol, een vorm van alcohol geproduceerd door de fermentatie van suikers uit land- en bosbouwproducten zoals tarwe en aardappelen, dient als milieuvriendelijke brandstof voor deze haarden. Een belangrijk voordeel van bio-ethanol is dat het vrijwel schoon brandt, zonder rook, waardoor er geen schoorsteen of rookkanaal nodig is. Echter, het gebruik van hoogwaardige bio-ethanol, met minstens 95% zuiverheid, wordt ten zeerste aanbevolen om optimale prestaties en veiligheid te garanderen. Dit maakt bio ethanol haarden niet alleen een duurzame keuze, maar ook een praktische en gemakkelijke toevoeging aan elk terras, balkon of tuin.

GEMAKKELIJK EN GEZELLIG

Hoe kan je een bio ethanol haard buiten gebruiken?

Het gebruik van een bio ethanol haard buiten is eenvoudig en veelzijdig. Door de draagbaarheid en het ontbreken van een schoorsteen kunnen deze haarden gemakkelijk worden verplaatst en geplaatst waar je maar wilt. Of het nu gaat om een avondje onder de sterrenhemel of een gezellige barbecue met vrienden, een bio ethanol haard buiten zorgt voor warmte en sfeer.

BUITENPLAATSEN

Op welke plekken kan een bio ethanol haard buiten branden?

Een van de grootste voordelen van een bio ethanol haard voor buiten is de flexibiliteit in plaatsing. Of het nu op een tafel, op de grond of op een speciaal ontworpen haardstandaard is, deze haarden kunnen vrijwel overal buiten branden. Ze zijn perfect voor terrassen, balkons, tuinen en zelfs bij het zwembad, waardoor een gezellige ambiance ontstaat waar je maar wilt.

eye fireplace black gold impression home

WINTER

Kan een bio ethanol haard voor buiten ook in de winter worden gebruikt?

Een bio ethanol haard kan zeker ook voor buiten in de winter worden gebruikt, mits deze wordt beschermd tegen extreme weersomstandigheden. Veel haarden zijn ontworpen om bestand te zijn tegen lichte regen en wind, maar het is belangrijk om ze tijdens zwaardere weersomstandigheden naar binnen te brengen of af te dekken met een geschikte hoes.

DUURZAAMHEID

Le Feu: Duurzaam design voor binnen én buiten

Ervaar het Deense vakmanschap en de elegantie van Le Feu bio-ethanol haarden, ontworpen om zowel binnen als buiten te stralen. Deze vrijstaande haarden zijn een lust voor het oog, en met meer dan 40 variaties vind je gegarandeerd het perfecte model voor jouw ruimte.

Of je nu kiest voor een compacte haard voor op het balkon of een indrukwekkend model voor in de tuin, Le Feu biedt een scala aan mogelijkheden om elke buitenruimte te verfraaien en te verwarmen. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal en hittebestendig glas, zijn Le Feu haarden niet alleen esthetisch verbluffend, maar ook duurzaam en bestand tegen alle weersomstandigheden.

Bovendien zijn de haarden van Le Feu ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Met hun draagbare en vrijstaande ontwerp kunnen ze eenvoudig worden verplaatst naar de gewenste locatie, waardoor je flexibiliteit hebt in het creëren van de ideale sfeer, of het nu gaat om een intiem diner in de tuin of een ontspannen avond op het terras.

VRIJHEID EN FUNCTIONALITEIT

Geniet van de vrijheid zonder schoorsteen

Met Le Feu haal je niet alleen een stijlvolle warmtebron in huis, maar ook het gemak van een haard zonder schoorsteen. Dankzij het innovatieve ontwerp heb je geen ingewikkelde installatie nodig. Verplaats de haard eenvoudig naar elke gewenste locatie, of het nu binnen in de woonkamer is of buiten op het terras. Met Le Feu geniet je altijd van een gezellige sfeer en aangename warmte, zonder gedoe met rookkanalen of gasaansluitingen.

PRIJSFACTOREN

Wat zijn de kosten van een bio ethanol haard?

De kosten van een bio ethanol haard voor buiten kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het merk, het ontwerp en de grootte van de haard. Bij Designers Hotspot bieden we een breed scala aan bio ethanol haarden, waaronder de Le Feu Eye Black voor €1545 en de Le Feu Steel High voor €1930. Deze prijzen weerspiegelen de hoogwaardige kwaliteit, het innovatieve design en de duurzaamheid van onze producten. Het is belangrijk om een haard te kiezen die past bij je budget en je behoeften qua stijl en functionaliteit, zodat je optimaal kunt genieten van de warmte en sfeer die een bio ethanol haard te bieden heeft.

distributeur van exclusief design

Designers Hotspot

Designers Hotspot is het verzamelpunt van duurzame, unieke designproducten die het leven mooier en comfortabel maken. We zijn exclusief distributeur van onder meer Le Feu designhaarden en Nordic Flame. Ook brengen we kunstenaars, ontwerpers en klanten graag bij elkaar via onze showrooms. Bent u professioneel geïnteresseerd of privé, bent u consument, architect of retailer: kijk gerust rond en neem contact met ons op!

Le Feu haard ground steel in living room
Le Feu haard black ground wood in living room

Discover our new products

Discover our new products

Discover our new products

Discover our new products

Discover our new products

Download the pricelist and order form

Download the pricelist and order form

Download the pricelist and order form

Download the pricelist and order form

Download the Portugese A5 flyer

Download the Dutch A5 flyer

Download the English A5 flyer

Download the English clever flyer

Download the Dutch flyer

Download the English flyer

Download the Dutch catalog

Download the Italian catalog

Download the German catalog

Download the English catalog