Bio Ethanol Haard kopen | Modern en duurzaam
Stijlvolle Bio-Ethanol Haarden

DESIGNERS HOTSPOT, OFFICIAL RESELLER

Bekijk producten

distributeur van exclusief design

Vind een vrijstaande bio ethanol haard die bij jou past

Designers Hotspot is het verzamelpunt van duurzame, unieke designproducten die het leven mooier en comfortabel maken. We zijn exclusief distributeur van onder meer Le Feu bio-ethanol haarden. Deze haarden zijn speciaal ontworpen als stijlvolle toevoeging aan jouw woonkamer, slaapkamer of patio. Je kunt de bio ethanol haard makkelijk verplaatsten, waardoor je er altijd warm bij zit.

Bent je professioneel geïnteresseerd of privé, bent je consument, architect of retailer: kijk gerust rond en neem contact met ons op! Wij komen graag jouw eisen tegemoet.

Le Feu haard ground steel in living room
Le Feu haard black ground wood in living room

Designers Hotspot is distributeur van

Exclusieve bio-ethanol haarden van Le Feu

le feu eye fireplace black black black black low

Le Feu Eye – Black

le feu eye fireplace mocca black black black

Le Feu Eye – Mocca 

le feu eye fireplace white white white white

Le Feu Eye – White

le feu eye fireplace chromedsilver black steel black

Le Feu Eye – Chromed Silver

le feu eye fireplace chromegold black gold black low

Le Feu Eye – Chromed Gold

Le feu, Deens design voor huis, terras en tuin

Vrijstaande bio-ethanol haard zonder schoorsteen

Design, comfort en gebruiksgemak komen perfect samen bij de milieuvriendelijke bio ethanol haarden van Le Feu. Voor deze verplaatsbare haard is geen schoorsteen nodig! Met vier basismodellen en meer dan 40 variaties past Le Feu in elke omgeving. Echte vlammen maken Le Feu een perfecte aanvullende warmtebron en een sfeervol en veilig alternatief voor een houtkachel of gashaard.

Het nieuwe Le Feu model

De Le Feu Eye - de nieuwste designer bio ethanol haard

Met trots presenteren wij de Le Feu Eye – De nieuwe bio-ethanolhaard van Le Feu. Geniet vanuit elke hoek van het design, want de vlammen geven je kamer een gezellige en dynamische sfeer. Elke ronding, elk detail is tot in de perfectie gemaakt. De Eye trekt de aandacht van iedereen die de kamer binnenkomt. Met 40 verschillende design-mogelijkheden personaliseer je de haard helemaal zoals jij wilt. Ontdek alle mogelijkheden en laat je inspireren. De tijdloze ronde vorm is verkrijgbaar in 3 kleuren, en je kunt de voorplaat en poten in verschillende kleuren personaliseren.

eye fireplace black impression home

Wat is een bio ethanol haard?

Een bio-ethanol haard is een moderne en milieuvriendelijke haard optie die gebruik maakt van bio-ethanol als brandstof. Bio-ethanol is geproduceerd uit biologische materialen zoals maïs en suikerriet, waardoor het een duurzame oplossing is voor jouw interieur. Wat deze haard bijzonder maakt, is dat hij geen rook, roet of as produceert. Dit betekent dat je geen schoorsteen of ingewikkelde ventilatiesystemen nodig hebt, waardoor installatie en onderhoud een fluitje van een cent is. Stel je voor: een knisperend vuurtje dat niet alleen sfeer brengt, maar ook schoon en veilig is voor je huis zonder negatief impact heeft op het milieu. Perfect voor die koude winteravonden thuis of voor het creëren van een gezellige ambiance tijdens een diner party met vrienden.

Zie hier voor meer informatie over de brandstof bio-ethanol.

Voordelen

Bio-ethanol haarden bieden verschillende voordelen ten opzichte van traditionele haarden, waardoor ze een aantrekkelijke keuze maken voor moderne huizen.

  • Eenvoudige installatie: je hebt geen schoorsteen nodig, dus je kunt de haard vrijwel overal plaatsen.
  • Gebruiksgemak; het enige wat je hoeft te doen is de brander vullen met bio-ethanol en aansteken. Geen gedoe met houtblokken of schoonmaken van as.
  • Flexibel qua ontwerp: Of je nu een strakke, moderne uitstraling zoekt of een klassieke, rustieke sfeer wilt creëren, er is altijd een bio-ethanol haard die bij jouw interieur past.
  • Veilig: Ze zijn ook relatief veilig in gebruik, mits je de veiligheidsvoorschriften volgt en hoogwaardige brandstof gebruikt. Voor meer veiligheidsinformatie zie hier onze flyer.
 
 

Verwarming met sfeer

Hoewel bio-ethanol haarden voornamelijk worden gekozen voor hun moderne esthetische look, bieden ze ook een aannemelijk hoeveelheid warmte. Afhankelijk van het model en de grootte van de haard, kunnen ze variëren in warmteafgifte. Een gemiddelde bio-ethanol haard kan voldoende warmte leveren om een kleine tot middelgrote kamer comfortabel te verwarmen. Ze zijn ideaal als aanvullende warmtebron, vooral tijdens koude seizoenen wanneer je net dat beetje extra warmte nodig hebt.

Weinig onderhoud

Het onderhoud van een bio-ethanol haard is zeer eenvoudig zonder veel stappen. Het belangrijkste is om de brander schoon te houden en te zorgen dat er geen stof of vuil in de haard terechtkomt. Na elk gebruik is het verstandig om de brander af te laten koelen en eventuele overgebleven brandstofresten te verwijderen. Dit helpt niet alleen bij het behoud van de haard, maar zorgt ook voor een veilige werking. Daarnaast is het essentieel om altijd de juiste bio-ethanol brandstof te gebruiken. Hoogwaardige brandstof verbrandt schoner en efficiënter, wat de levensduur van je haard verlengt en een veilige werking garandeert.

Is het milieuvriendelijk?

Ja, bio-ethanol haarden worden als duurzaam beschouwd. Ze gebruiken bio-ethanol, een brandstof die wordt geproduceerd uit hernieuwbare bronnen zoals planten. Dit helpt bij het verminderen van de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en draagt bij aan een lagere CO2-uitstoot. Bovendien produceren bio-ethanol haarden geen rook of schadelijke deeltjes, wat bijdraagt aan een betere luchtkwaliteit binnen- en buitenshuis. Door de efficiëntie van de verbranding is er weinig warmteverlies, wat betekent dat je optimaal profiteert van de opgewekte warmte. Om de duurzaamheid te maximaliseren, is het belangrijk om kwalitatief bio-ethanol te gebruiken en de haard efficiënt te gebruiken.

Type en soorten bio ethanol haarden

Bio-ethanol haarden zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen en ontwerpen, geschikt voor verschillende toepassingen en interieur stijlen.

  • Vrijstaande modellen bieden flexibiliteit en kunnen gemakkelijk van de ene kamer naar de andere worden verplaatst. De modellen zijn licht of hebben geïnstalleerde wielen waardoor verplaatsing gebruiksvriendelijk is.
  • Inbouwhaarden zorgen voor een naadloze integratie in je interieur en geven een moderne, strakke look.
  • Wandhaarden zijn perfect voor ruimtes waar vloerruimte beperkt is en kunnen op ooghoogte worden gemonteerd voor een opvallend visueel effect.
  • Daarnaast zijn er tafelhaarden, die een compacte en draagbare optie bieden voor zowel binnen- als buitenshuis.

Of je nu een minimalistische inrichting hebt of juist een klassieke stijl prefereert, er is altijd een bio-ethanol haard die aan jouw wensen voldoet.

Bio ethanol kopen? Waar moet je op letten

Bij het kopen van bio-ethanol is het essentieel om te letten op de kwaliteit van de brandstof. Hoogwaardige bio-ethanol brandt schoner en efficiënter, wat niet alleen de prestaties van je haard verbetert, maar ook de veiligheid verhoogt. Zoek naar bio-ethanol met een hoog zuiverheidspercentage en vermijd brandstoffen met toevoegingen die schadelijke dampen kunnen produceren. Overweeg waar je de bio-ethanol wilt opslaan en hoeveel je in één keer wilt aanschaffen om kosten te besparen. Regelmatige gebruikers kunnen baat hebben bij het kopen in bulk, terwijl occasionele gebruikers wellicht kleinere hoeveelheden willen aanschaffen om versheid te garanderen.

Eventueel zou je bij ons hoogwaardige bio ethanol kunnen kopen op onze webshop waar wij je verder informeren over belangrijke waardes en eigenschappen voor de brandstof.

Discover our new products

Discover our new products

Discover our new products

Discover our new products

Discover our new products

Download the pricelist and order form

Download the pricelist and order form

Download the pricelist and order form

Download the pricelist and order form

Download the Portugese A5 flyer

Download the Dutch A5 flyer

Download the English A5 flyer

Download the English clever flyer

Download the Dutch flyer

Download the English flyer

Download the Dutch catalog

Download the Italian catalog

Download the German catalog

Download the English catalog