Sfeerhaarden met warmte - Duurzame bio ethanol haarden

Sfeerhaard met warmte - Duurzame bio ethanol haarden voor elke ruimte

In een tijd waarin duurzaamheid en comfort hand in hand gaan, zijn bio-ethanol haarden een steeds populairdere keuze voor mensen die op zoek zijn naar een sfeerhaard met warmte. Deze haarden combineren een stijlvolle uitstraling met milieuvriendelijkheid en bieden de mogelijkheid om in vrijwel elke ruimte te genieten van een echte vlam zonder schadelijke uitstoot. In dit artikel behandelen we alles wat je moet weten over deze moderne haarden, van hun voordelen als warmtebron tot hun flexibiliteit in design en plaatsing.

Designers Hotspot is distributeur van

Exclusieve bio-ethanol haarden van Le Feu

Le Feu Ground High
€ 1.930,00

Le Feu Ground Low
€ 2.115,00

Le Feu Sky
€ 2.115,00

Le Feu Steel High
€ 2.115,00

Le Feu Steel Low
€ 2.115,00

le feu eye fireplace black black black black low

Le Feu Eye – Black
€ 1.545,00

le feu eye fireplace mocca black black black

Le Feu Eye – Mocca 
€ 1.675,00

le feu eye fireplace white white white white

Le Feu Eye – White
€ 1.675,00

le feu eye fireplace chromedsilver black steel black

Le Feu Eye – Chromed Silver
€ 2.245,00

le feu eye fireplace chromegold black gold black low

Le Feu Eye – Chromed Gold
€ 2.615,00

Le Feu Eye – Black Mirror
€ 1.595,00

Le Feu Eye – Mocca Gold
€ 1.725,00

le feu eye fireplace white white white smoked

Le Feu Eye – White Oak
€ 1.675,00

le feu eye fireplace chromedsilver black black black low

Le Feu Eye – Chromed Black
€ 2.245,00

Le Feu Eye – Gold Black
€ 2.615,00

le feu dome fireplace ground high white steel soaptreated oak

Le Feu Ground high white
€ 2.215,00

Le Feu Ground low white
€ 2.215,00

Le Feu Sky white
€ 2.215,00

Le Feu White steel high
€ 2.215,00

Le Feu White steel low
€ 2.215,00

Le Feu Chrome high
€ 2.495,00

Le Feu Chrome low
€ 2.495,00

Le Feu Chrome sky
€ 2.495,00

Le Feu Chrome steel high
€ 2.495,00

Le Feu Chrome steel low
€ 2.495,00

Le Feu Steel high black – steel
€ 1.930,00

Le Feu Steel high white – steel
€ 2.115,00

Le Feu Steel high mocca – steel
€ 2.115,00

Le Feu Steel high nickel – steel
€ 2.115,00

Le Feu Steel high custom black
€ 1.930,00

Le Feu Steel high custom white
€ 2.115,00

Le Feu Steel high custom mocca
€ 2.115,00

Le Feu Steel high custom nickel
€ 2.115,00

Le Feu Steel high black – black
€ 1.930,00

Le Feu Steel high white – black
€ 2.115,00

Le Feu Steel high chrome – black
€ 2.495,00

Le Feu Steel high mocca – black
€ 2.115,00

Le Feu Steel high nickel – black
€ 2.115,00

Le Feu Wall black
€ 1.930,00

Le Feu Wall white
€ 2.115,00

Le Feu Wall chrome
€ 2.495,00

Le Feu Wall mocca
€ 2.115,00

Le Feu Wall nickel
€ 2.115,00

clever bio ethanol haard

Le Feu Clever – Corner
€ 4.240,00

le feu clever, bio ethanol fireplace

Le Feu Clever – One side
€ 4.240,00

Le feu clever 4 sides bio ethanol fireplace

Le Feu Clever – Four sides
€ 4.170,00

bio ethanol fireplace room divider

Le Feu Clever – Room divider
€ 4.240,00

le feu clever - tunnel bio ethanol haard

Le Feu Clever – Tunnel
€ 4.240,00

Waarom een sfeerhaard van bio-ethanol?

Wat is een bio ethanol sfeerhaard?

Een bio-ethanol sfeerhaard is een haard die brandt op bio-ethanol, een plantaardige en hernieuwbare brandstof. Deze haarden bieden de sfeer en warmte van een echte open haard, maar zonder de nadelen van rook, roet, en as. Dankzij het gebruik van bio-ethanol als brandstof, produceren deze haarden geen schadelijke stoffen, waardoor ze geen schoorsteen of ventilatiesysteem nodig hebben. Dit maakt ze ideaal voor moderne gasloze woningen, appartementen en zelfs buitenruimtes zoals terrassen en tuinen.

patio heater outside terras

Opties voor iedereen

De perfecte sfeerhaard met comfortabele warmte voor jouw interieur

Een bio-ethanol haard is de perfecte sfeerhaard met warmte die gemakkelijk in elke ruimte geïntegreerd kan worden. Of je nu op zoek bent naar een vrijstaande haard die je kunt verplaatsen, een inbouwmodel dat naadloos in je interieur past, of een compacte tafelhaard voor op het terras, de opties zijn eindeloos.

  • Vrijstaande haarden: Flexibel en eenvoudig te verplaatsen, ideaal voor zowel binnen als buiten. Vrijstaande bio-ethanol haarden bieden niet alleen sfeer maar ook praktische warmte, precies waar je het nodig hebt.
  • Inbouwhaarden: Voor wie op zoek is naar een strakke en moderne uitstraling, bieden inbouw bio-ethanol haarden een naadloze integratie in je woonkamer, slaapkamer of zelfs keuken. Ze fungeren als een luxe sfeerhaard met warmte, zonder dat er een complex afvoersysteem nodig is.
  • Wandhaarden: Als je vloerruimte wilt besparen, bieden wandhaarden een elegante oplossing. Je kunt ze overal in huis monteren, van de woonkamer tot in de serre, en ze voegen direct zowel sfeer als warmte toe aan de ruimte.
  • Tafelhaarden: Compact en stijlvol, tafelhaarden zijn perfect voor zowel binnen als buiten. Ze bieden net dat beetje extra sfeer en warmte tijdens diners, filmavonden, of romantische momenten.

Voordelen van een bio ethanol sfeerhaarden met warmte

Milieuvriendelijk en Duurzaam

Een van de grootste voordelen van een bio-ethanol sfeerhaard is dat deze haarden milieuvriendelijk zijn en geen viezigheid achterlaat, zonder in te geven op warmte & sfeer. Bio-ethanol wordt gemaakt van hernieuwbare bronnen zoals maïs en suikerriet, wat betekent dat je bijdraagt aan het verminderen van de CO2-uitstoot. Bovendien produceren bio-ethanol haarden geen schadelijke dampen of rook, waardoor de luchtkwaliteit in huis behouden blijft.

Duurzaam en efficiënt: Terwijl traditionele haarden vaak warmte verliezen door schoorstenen en afvoeren, benut een bio-ethanol sfeerhaard de opgewekte warmte optimaal. Omdat er geen afvoer nodig is, blijft de warmte volledig in de kamer. Dit maakt bio-ethanol haarden een efficiënte keuze voor wie op zoek is naar een milieuvriendelijke warmtebron.

sfeerhaard

Comfortabele warmte met sfeer

Een Sfeerhaard met Warmte: Niet Alleen Voor Sfeer

Hoewel de primaire functie van een sfeerhaard het creëren van gezelligheid en sfeer is, zijn bio-ethanol haarden ook in staat om een ruimte aangenaam te verwarmen. De gemiddelde warmteafgifte van een bio-ethanol haard ligt tussen de 2 en 3 kW, vergelijkbaar met een kleine elektrische kachel. Dit maakt ze perfect als bijverwarming in de woonkamer, slaapkamer of op een overdekt terras.

Warmtecapaciteit: Een sfeerhaard op bio-ethanol kan gemakkelijk een kleine tot middelgrote kamer verwarmen. De hoeveelheid warmte die wordt gegenereerd, is afhankelijk van de grootte van de haard en de brandtijd van het bio-ethanol. Sommige modellen kunnen tot wel 9 uur branden op één vulling, wat ze ideaal maakt voor lange, gezellige avonden.

Regelbare warmte: Veel bio-ethanol haarden hebben een regelbare vlamhoogte, waardoor je de warmteafgifte kunt aanpassen. Dit biedt extra flexibiliteit, vooral tijdens wisselende seizoenen. Heb je net dat beetje extra warmte nodig? Verhoog de vlam om de ruimte snel op te warmen. Wil je alleen genieten van de sfeer? Zet de vlam lager en geniet van het vuur zonder overweldigende warmte.

Veilig & gemak

Veiligheid en Gebruiksgemak

Een bio-ethanol sfeerhaard met warmte is niet alleen milieuvriendelijk en effectief, maar ook veilig en eenvoudig in gebruik. Deze haarden vereisen weinig tot geen technische installatie, omdat er geen schoorsteen of ventilatie nodig is. Bovendien zijn ze ontworpen met veiligheid in gedachten, met functies zoals dubbelwandige branders en automatische uitschakeling.

Eenvoudig te gebruiken: Het gebruik van een bio-ethanol haard is zeer eenvoudig. Je vult de brander met bio-ethanol, steekt de haard aan met een lange aansteker, en binnen enkele minuten geniet je van de warmte en sfeer van een prachtig vlammenspel. Na gebruik hoef je alleen de brander af te laten koelen en eventuele overgebleven brandstofresten te verwijderen.

Onderhoudsvriendelijk: In tegenstelling tot houtgestookte haarden, produceren bio-ethanol haarden geen roet, as of vuil, wat het onderhoud tot een minimum beperkt. Een eenvoudige schoonmaakbeurt met een doek is vaak voldoende om de haard in topconditie te houden.

een duurzame toekomst

Duurzaam wonen

Als je zoekt naar een duurzame sfeerhaard met warmte, is de keuze voor een sfeerhaard met bio-ethanol perfect bij de trend naar duurzamer wonen. Naarmate meer nieuwbouwwoningen gasloos worden opgeleverd en de vraag naar milieuvriendelijke verwarmingsoplossingen toeneemt, zijn bio-ethanol haarden een logische keuze. Ze zijn niet alleen een esthetische toevoeging aan je interieur, maar dragen ook bij aan een lagere CO2-uitstoot en een schonere leefomgeving.

Overtuigd? Bekijk onze selectie

De Beste Sfeerhaard met Warmte voor Jouw Huis

Bio-ethanol haarden bieden de ideale combinatie van warmte, sfeer en duurzaamheid. Of je nu op zoek bent naar een moderne sfeerhaard met warmte voor je woonkamer, een compacte tafelhaard voor buiten, of een stijlvolle wandhaard voor een strakke, moderne look, er is altijd een bio-ethanol haard die aan jouw wensen voldoet.

Bij Designers Hot Spot bieden we een breed assortiment aan bio-ethanol haarden die voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Onze haarden zijn ontworpen met zowel functionaliteit als stijl in gedachten, zodat je kunt genieten van de perfecte sfeer én warmte in je huis. Neem contact met ons op voor meer informatie, of ontdek onze collectie in de webshop en vind de perfecte sfeerhaard met warmte die bij jouw interieur past.

distributeur van exclusief design

Designers Hotspot

Designers Hotspot is het verzamelpunt van duurzame, unieke designproducten die het leven mooier en comfortabel maken. We zijn exclusief distributeur van onder meer Le Feu designhaarden en Nordic Flame. Ook brengen we kunstenaars, ontwerpers en klanten graag bij elkaar via onze showrooms. Bent u professioneel geïnteresseerd of privé, bent u consument, architect of retailer: kijk gerust rond en neem contact met ons op!

Le Feu haard ground steel in living room
Le Feu haard black ground wood in living room

Discover our new products

Discover our new products

Discover our new products

Discover our new products

Discover our new products

Download the pricelist and order form

Download the pricelist and order form

Download the pricelist and order form

Download the pricelist and order form

Download the Portugese A5 flyer

Download the Dutch A5 flyer

Download the English A5 flyer

Download the English clever flyer

Download the Dutch flyer

Download the English flyer

Download the Dutch catalog

Download the Italian catalog

Download the German catalog

Download the English catalog