Vrijstaande bio ethanol haard voor milieuvriendelijke sfeer

Luxe vrijstaande bio ethanol haard

Bij Designers Hotspot draait alles om het creëren van een luxe en gezellige sfeer, zowel binnen als buiten. Een vrijstaande bio ethanol haard is onze keuze om op een stijlvolle en milieuvriendelijke manier sfeer en warmte in elke ruimte te brengen. Deze haarden bieden de charme van een traditionele open haard zonder de nadelen van geur, rook of roet. Ideaal voor zowel woonhuizen als commerciële ruimtes, tilt de bio ethanol haard elk interieur of exterieur om naar een hoger niveau van luxe.

Designers Hotspot is distributeur van

Exclusieve vrijstaande bio-ethanol haarden van Le Feu

Le Feu Eye – Black

Le Feu Eye – Mocca 

Le Feu Eye – White

Le Feu Eye – Chromed Silver

Le Feu Eye – Chromed Gold

Waarom een vrijstaande bio-ethanol haard?

Voordelen van een vrijstaande bio ethanol haard

Een van de grootste voordelen van een vrijstaande bio ethanol haard is natuurlijk de flexibiliteit in plaatsing. Je kunt de draagbare varianten eenvoudig verplaatsen naar verschillende ruimtes binnen je huis of zelfs naar buiten op je terras. De vaste varianten hebben geen schoorsteen nodig, waardoor je het op elke plek in jouw huis kan monteren. Hierdoor geniet je altijd van een warme, gezellige sfeer creëren in de ruimte waar jij het nodig hebt. Andere voordelen zijn:

  • Geschikt voor binnen en buiten: Deze haarden zijn ontworpen om zowel binnen als buiten gebruikt te worden. Of je nu een gezellige avond in de woonkamer wilt creëren of een sfeervolle ambiance in de tuin tijdens een zomeravond, een vrijstaande bio ethanol haard past zich moeiteloos aan jouw wensen aan.
  • Veilig gebruik: Met de juiste veiligheidsmaatregelen zijn bio ethanol haarden veilig en eenvoudig in gebruik. Ze zijn voorzien van veiligheidsvoorzieningen zoals automatische uitschakeling en oververhittingsbeveiliging, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van de warmte en het vlammenspel.
  • Gemakkelijk bij te vullen: Het bijvullen van de bio-ethanol is snel en eenvoudig. De meeste haarden zijn voorzien van handige reservoirs die je in een handomdraai kunt vullen, zodat je snel weer kunt genieten van een knisperend vuurtje.
  • Sfeervolle warmte: Bio ethanol haarden bieden een aangename warmte die je ruimte snel op temperatuur brengt. De dansende vlammen zorgen bovendien voor een prachtige ambiance, vergelijkbaar met die van een traditionele open haard.
  • Geen rook of geur: Een van de grootste voordelen is het ontbreken van rook en geur. Omdat bio-ethanol schoon verbrandt, hoef je je geen zorgen te maken over rookontwikkeling of nare geuren, wat het ideaal maakt voor gebruik binnenshuis.
  • Energiezuinig: Bio-ethanol is een efficiënte brandstof die langdurige warmte levert. Dit betekent dat je meer warmte krijgt voor minder brandstof, waardoor het een kosteneffectieve manier is om je ruimte te verwarmen.
  • Gemakkelijk onderhoud: Zonder as of roet is het onderhoud van een bio ethanol haard minimaal. Een snel, maar regelmatige schoonmaakbeurt is voldoende om de haard in topconditie te houden, zodat je meer tijd hebt om te genieten van de warmte en sfeer.
  • Duurzaam: Bio-ethanol is een hernieuwbare energiebron, wat deze haarden een milieuvriendelijke keuze maakt. Door te kiezen voor een bio ethanol haard draag je bij aan een duurzame toekomst terwijl je geniet van stijl en comfort.


Deze moderne haarden passen perfect in strakke en luxe interieurs. Ze bieden niet alleen comfortabele warmte, er zijn ook ontwerpen met verplaatsbare eigenschappen die eenvoudig integreren in elke ruimte. Stel je voor: op een warme zomerdag tover je je terras om in een luxe patio met de warme gloed van de haard. En als de temperatuur daalt, neem je die gezellige sfeer gewoon mee naar binnen. Zo geniet je het hele jaar door van hun charme en maak je van elk moment een speciale gelegenheid.

Meer weten over de milieuvriendelijkheid van de brandstof? Zie hier voor meer informatie over de brandstof bio-ethanol.

patio heater outside terras

Opties voor iedereen

Verschillende soorten vrijstaande bio ethanol haarden

Vrijstaande bio ethanol haarden zijn verkrijgbaar in diverse ontwerpen en maten, passend bij elk interieur of exterieur. Van strakke, moderne stijlen tot klassieke ontwerpen, er is altijd een haard die bij jouw smaak en ruimte past. Sommige modellen zijn compact en draagbaar, ideaal voor gebruik op terrassen of in tuinen, terwijl andere grotere modellen een prominente plaats innemen in woonkamers of kantoren. Elke haard is net iets anders, zorg ervoor dat je even kijkt of de haard bij jouw situatie past.

Voordat je een haard aanschaft…

Waar moet je op letten met een vrijstaande bio ethanol haard?

Bij de aanschaf van een bio ethanol haard zijn er enkele belangrijke zaken om in gedachten te houden:

  • Veiligheid: Zorg ervoor dat de haard stevig staat en voldoet aan alle veiligheidsnormen voor een veilig gebruik en gemoedsrust.
  • Brandstofverbruik en brandtijd: Dit helpt je te bepalen hoe vaak je de haard moet bijvullen en welke kosten hiermee gemoeid zijn.
  • Plaatsing: Vrijstaande modellen bieden vaak het voordeel van eenvoudige plaatsing zonder complexe installatieprocedures. Mocht je deze eigenschap niet benutten, is het aangeraden om een vaste haard te installeren.
  • Onderhoud: Kies voor een model dat gemakkelijk schoon te maken is en geen ingewikkelde onderhoudsprocedures vereist.

Kies voor een model dat gemakkelijk schoon te maken is en geen ingewikkelde onderhoudsprocedures vereist, zodat je optimaal kunt genieten van de warmte en sfeer zonder veel extra werk. Voor meer informatie over de veiligheidsvoorschriften en gebruik van de brandstof bekijk hier onze flyer.

 

Comfortable warmte

Hoeveel warmte geeft een bio ethanol haard?

De warmte-output van een bio ethanol haard varieert per model, maar over het algemeen kunnen ze een kleine ruimte van voldoende warmte voorzien. Een gemiddelde bio ethanol haard produceert tussen de 1,5 en 3 kW warmte, vergelijkbaar met een kleine tot middelgrote elektrische verwarming. Dit maakt ze ideaal voor het toevoegen van extra warmte aan een ruimte zonder afhankelijk te zijn van traditionele verwarmingsmethoden.

Brandstof informatie

Waar moet je opletten bij het aanschaffen van bio ethanol?

Bio-ethanol is een gespecialiseerde brandstof, bij de aankoop van bio-ethanol is het belangrijk om te letten op de kwaliteit van de brandstof. Hoogwaardige bio-ethanol brandt schoner en efficiënter, wat de prestaties van je haard verbetert en de veiligheid verhoogt. Zoek naar bio-ethanol met een hoog zuiverheidspercentage en vermijd brandstoffen met toevoegingen die schadelijke dampen kunnen produceren. Overweeg waar je de bio-ethanol wilt opslaan en hoeveel je in één keer wilt aanschaffen om kosten te besparen. Regelmatige gebruikers kunnen baat hebben bij het kopen in bulk, terwijl occasionele gebruikers wellicht kleinere hoeveelheden willen aanschaffen om versheid te garanderen.

Eventueel zou je bij Designers Hotspot hoogwaardige bio ethanol kunnen kopen op onze webshop waar wij je verder informeren over belangrijke waardes en eigenschappen voor de brandstof.

 

Bekijk onze selectie

Geïnteresseerd? Vind een vrijstaande bio ethanol haard die bij jou past

Designers Hotspot biedt een verzameling van duurzame, unieke designproducten die het leven mooier en comfortabeler maken. Als exclusief distributeur van onder meer Le Feu bio ethanol haarden, presenteren wij stijlvolle haarden die een luxe toevoeging zijn aan jouw woonkamer, slaapkamer of patio. Deze haarden zijn gemakkelijk te verplaatsen, waardoor je altijd warm zit.

Of je nu professioneel geïnteresseerd bent of privé, consument, architect of retailer: kijk gerust rond en neem contact met ons op! Wij voldoen graag aan jouw wensen.

distributeur van exclusief design

Designers Hotspot

Designers Hotspot is het verzamelpunt van duurzame, unieke designproducten die het leven mooier en comfortabel maken. We zijn exclusief distributeur van onder meer Le Feu designhaarden en Nordic Flame. Ook brengen we kunstenaars, ontwerpers en klanten graag bij elkaar via onze showrooms. Bent u professioneel geïnteresseerd of privé, bent u consument, architect of retailer: kijk gerust rond en neem contact met ons op!

Le Feu haard ground steel in living room
Le Feu haard black ground wood in living room

Discover our new products

Discover our new products

Discover our new products

Discover our new products

Discover our new products

Download the pricelist and order form

Download the pricelist and order form

Download the pricelist and order form

Download the pricelist and order form

Download the Portugese A5 flyer

Download the Dutch A5 flyer

Download the English A5 flyer

Download the English clever flyer

Download the Dutch flyer

Download the English flyer

Download the Dutch catalog

Download the Italian catalog

Download the German catalog

Download the English catalog