– Over ons

 

Le Feu, de milieuvriendelijke mobiele haard
voor binnen en buiten

 

Deens design voor terras, huis en tuin
Duurzaam, flexibel en gebruiksvriendelijk: dat is de bio-ethanol haard van leFeu. Deze milieuvriendelijke design haard uit Denemarken voegt zowel warmte als sfeer toe aan uw terras of woonkamer. Plaats de mobiele haard binnen of neem le Feu mee naar buiten, afhankelijk van uw stemming of het weer. Liever een haard aan de muur of aan het plafond? Ook dat is mogelijk!

 

Duurzaam
De haard is samengesteld uit producten van hoogwaardige kwaliteit, met een lange levensduur. Bioethanol is een brandstof op basis van natuurlijke grondstoffen. Gebruik ervan levert géén schadelijke uitstoot op, en géén overlast voor uw omgeving!

 

Flexibel
Het ontwerp is tijdloos en flexibel: één roestvrijstalen koepel in mat zwart of wit, met de keuze uit verschillende bevestigingsmethoden. De haard is leverbaar met diverse onderstellen in verschillende hoogtes van hout of roestvrij staal. Zo kunnen we met vijf basismodellen zo’n 25 varianten leveren in verschillende materiaal- en kleurcombinaties. U kunt ook zelf variëren met uw eigen haard.

 

Gebruiksvriendelijk – meteen gebruiksklaar!
Voor gebruik is geen schoorsteen of extra afvoerkanaal nodig. De haard is eenvoudig te installeren, met slechts enkele onderdelen die u in no time in elkaar past.


Le Feu by Lauritsen – Deens familiebedrijf

Le Feu by Lauritsen is een Deens bedrijf dat bio ethanol-haarden van hoge kwaliteit produceert, deens design dat past in elke moderne woning/appartement. Familiebedrijf Lauritsen ontwerpt, produceert en levert al meer dan 25 jaar milieuvriendelijke open haarden voor de consument, zonder compromissen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en design.

 

Support:
sales@designershotspot.com

Deens design voor huis, terras en tuin!

Geeft warmte en sfeer aan elk interieur